Ekonomiassistent till Maroni Redovisningsbyrå AB

Vi på Maroni Redovisningsbyrå söker nu en engagerad ekonomiassistent. Maroni Redovisningsbyrå är en fullservicebyrå inom bokföring, redovisning, ekonomi, administration samt lönehantering. Maroni Redovisningsbyrå är vinnare av priset Åretsframtidsbyrå 2016 som varje år delas ut av FAR. Vi ligger i framkant vad det gäller att utnyttja digitala verktyg och vi arbetar till största delen papperslöst. Vår fokus är långsiktiga samarbeten med kunden och följa med i den digitala utvecklingen.

Om rollen

Som ekonomiassistent har du ansvar för dina kunder och deras ekonomiska uppgifter. Eftersom du arbetar på en fullservicebyrå kan din vardag och uppdragen vara mycket varierande. Viktigt för att lyckas i din roll är att du är van att arbeta mot kund och arbeta strukturerat med dina uppdrag. Några exempel på arbetsuppgifter är:

  • Löpandebokföring
  • Avstämningar
  • Momsredovisningar/Skattedeklarationer
  • Rapportering
  • Myndighetskontakter
  • Bokslutförberedelse

 Om dig vi söker

Vi söker dig med 2-5 års erfarenhet av redovisning och det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du trivs i en snabb digital verksamhet och du är inte rädd för förändringar. Du har mycket god datorvana. Som person är du nyfiken, driven och har en god initiativförmåga. Du är inte rädd för att prova nya system och är nyfiken på framtidens bokföring och rådgivning. Viktigt för att lyckas i din roll är att du arbetar strukturerat med dina uppdrag, är noggrann och lyhörd.

Det är meriterande om:

Du har arbetat i Visma Eekonomi, Fortnox, Capiego bokslut.
Kan Polska, Engelska. Du besitter kunskaper SINK, personalutbyte inom EU, EU samarbeten och underentreprenad inom byggbranschen.

Maroni erbjuder

På Maroni Redovisningsbyrå AB erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter. Vi satsar på kunskapsutvecklande resor för våra team och erbjuder hälsofrämjande förmåner – Välkommen att växa i teamet!

Arbetsplats

Haninge och även Folkungagatan i Stockholm från Januari 2019

Ansökan och information

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Tjänsten söker Du genom att e-posta den till jobb@maroni.se skriv Jobb2018 i ämnes raden. OBS vi tar inte emot ansökningar på plats eller via telefon! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Inskickade personuppgifter och CV behandlas enligt GDPR och kommer raderas så snart vi tillsatt tjänsten.

Maroni Redovisningsbyrå AB
Folkungagatan 93
116 30 STOCKHOLM

Markörgatan 10
136 44 HANDEN
ÖPPET

Måndag - Torsdag
08.30 - 1600

Fredagar

08.30 - 15.00

Telefon: +46 8 777 85 80

Välkommen att fylla i en förfrågan

Anslut dig till vår e-postlista!

Få senaste nyhetsutskick för dig som är företagare.